Interviu, master-in, Naujienos

„Antalio“ Master’in asortimentas: 5 klausimai Anjai Stephan

13 Kov 2020 — pakavimas, Master’in, el. prekyba
Atsispausdinti
P3-Masterin-interview-1096x519px.jpg (Web)

„Antalio“ asortimente „Master'in“ pakavimo produktų grupė užima svarbią vietą ir skirta patenkinti įvairius pakavimo poreikius skirtingose kainų kategorijose. Kviečiame susipažinti su „Master'in“ prekės ženklu kartu su „Antalio“ pakavimo produktų ir prekės ženklų (EMEA) vadove Anja Stephan.

„Antalio“ asortimente „Master'in“ pakavimo produktų grupė užima svarbią vietą ir skirta patenkinti įvairius pakavimo poreikius skirtingose kainų kategorijose. Kviečiame susipažinti su „Master'in“ prekės ženklu kartu su „Antalio“ pakavimo produktų ir prekės ženklų (EMEA) vadove Anja Stephan.

„Master'in“ - kas tai?

„Master'in“ – tai tarptautinis „Antaliui“ priklausantis pakavimo produktų prekės ženklas.
„Master'in“ asortimente rasite daugybę produktų skirtingiausiems įvairių klientų pakavimo poreikiams patenkinti. Tiesą sakant, jei dar nenaudojate „Master'in“, tai gali būti būtent tai, ko ieškote. Na, o jei visiškai tiksliai: „Master'in“ turi 8 skirtingas pakavimo produktų šeimas, tokias kaip tūrio užpildai ir apsauginės medžiagos, pakuotė siuntiniams ar pakavimo plėvelės. Pristatomos net 31 skirtingos produktų grupės, turinčios daugiau nei 350 skirtingų produktų centriniuose sandėliuose. Vietinėse rinkose, priklausomai nuo šalies, be šių +350 produktų, turime dar daugiau pasirinkimo galimybių.

Kaip galite paaiškinti 3 prekės ženklo lygius?

Renkantis būtent jums tinkamą sprendimą gali iškilti keblumų norint tai padaryti greitai. Todėl mes ir sukūrėme 3 skirtingas prekės ženklo grupes, kurios padės paprasčiau rasti tinkamą produktą. Tai - „Master'in Access“, „Master'in Performance“ ir „Master'in Expert“.

„Master'in Access“ reiškia „standartiniai produktai už prieinamą kainą“. Šioje grupėje rasite produktus su standartinėmis, bazinėmis specifikacijomis (čia „standartinis“ nereiškia žemos kokybės!) skirtus paprastiems, pagrindiniams pakavimo sprendimams.

„Optimalus našumo ir kainos derinys“ – tai „Master'in Performance“, patikimi produktai kasdieniam naudojimui. Didžioji pakavimo produktų dalis yra su šiuo žymėjimu.

Paskutinė, bet ne mažiau svarbi grupė „Master'in Expert“ - tai „patirties įtakotas sprendimas“. Šioje grupėje rasite techniškai pažangius produktus bei produktus, kuriems reikalinga speciali įranga.

P1-Masterin-interviewvisuel_Linkedin-590x300_V1.jpg (Web)

Kokie pagrindiniai „Master'in“ privalumai?

„Master'in“- mūsų tarptautinis prekės ženklas, jungiantis įvairias patikimas pakavimo medžiagas ir įrenginius, kuriuos galite įsigyti visoje Europoje. Asortimentą sudaro kokybiški produktai, kuriuos turime savo sandėliuose, todėl galite užsakinėti nedideliais kiekiais ir būti tikri, kad prekes gausite greitai ir laiku.

Ar tai pritaikyta elektroninei prekybai?

Taip, žinoma, asortimente rasite platų spektrą pašto siuntoms skirtų produktų, ne vien tik tvirtinimo medžiagas ar įrengimus.
Tai skirtingo išmatavimo ir konstrukcijos dėžutės, vokai, tūrio užpildai ir apsauginės medžiagos (paminėjom tik keletą). Tikime, tikrai rasite tai, ko ieškote. Jei esate nedidelė įmonė, vykdanti elektroninę prekybą, „Master'in“ asortimentas sukurtas jums!

Ar „Master'in“ asortimente yra produktų, pagamintų iš atsinaujinančių ar perdirbamų medžiagų?

Dabartinis „Master'in“ asortimentas siūlo produktus, pagamintus tiek iš perdirbtų žaliavų, tiek iš pirminio pluošto.
Kadangi turime vis daugiau dėmesio skirti planetos išsaugojimui, suprantame, kad tvarumas šiuo metu itin aktuali tema. Todėl tai yra vienas iš pagrindinių naujų pakavimo produktų pasirinkimo kriterijų 2020–2021 metais.