Pakavimas, Pavyzdžių analizė

Kaip optimizuoti pakavimo procesus, kad išnaudotumėte visas savo pakavimo linijos galimybes?

03 Bal 2021 — Pakavimas, pavyzdžių analizė, pakavimo linijos
Atsispausdinti
Optimise a packaging plant

Didmeninė prekybos gėrimais įmonė ieškojo naujų būdų, kaip optimizuoti savo produkcijos pakavimo padalinio procesus, išnaudojant visą savo pakavimo linijos potencialą ir išlaikant kasdien siunčiamų 2000 padėklų pakavimo kokybę.

Didmeninė prekybos gėrimais įmonė ieškojo naujų būdų, kaip optimizuoti savo produkcijos pakavimo padalinio procesus, išnaudojant visą savo pakavimo linijos potencialą ir išlaikant kasdien siunčiamų 2000 padėklų pakavimo kokybę.

Kliento iššūkis

2012 metais pakavimo padalinys įsigijo du visiškai automatinius rotacinius įrenginius pakavimui tampria plėvele. Tuo metu, neturėdami tamprios pakavimo plėvelės pasirinkimo alternatyvų, jie buvo priversti naudoti tą pačią, kaip ir seniau, plėvelę.

Blog-N1-expert-V2_960x505_Corrected.jpg (Blog-N1-expert-V2_960x505)

Taip buvo išlaikoma pakavimo kokybė, bet buvo neišnaudojamos naujų įrenginių techninės galimybės. Metinis sunaudojamos pakavimo plėvelės kiekis siekė 212 tonų.

„Antalio“ pasiūlytas sprendimas

Tuo metu esamo krovinio pakavimo kokybiniai parametrai buvo patikrinti ir apibrėžti kaip minimalūs. Mūsų specialistai optimizavo procesą, atlikdami išsamius bandymus
ir testavimus, kad užtikrinti kliento produkto, naujosios plėvelės ir įrenginio sąveiką.

To pasekoje, plėvelės suvartojimas vienam padėklui buvo sumažintas nuo 340 g iki 200 g, kai tuo tarpu krovinio sutvirtinimas iš tikrųjų pagerėjo, o procesas išliko optimaliai patikimas. Šis sprendimas leido sumažinti metinį sunaudojamos plėvelės kiekį 88 tonomis. Tikrai įspūdingas skaičius!

Procesas

  • Pradinė diskusija su klientu ir reikalavimų apibrėžimas (pvz., koks turi būti užtikrintas krovinio vieneto tvirtinimas)
  • Išsamūs įrangos bandymai (skirtingi mašinos nustatymai, skirtingos plėvelės ir kt.)
  • Geriausio sprendimo pristatymas ir pasirinkimo patvirtinimas

Privalumai

blog-N6-3.jpg

IŠLAIDŲ SUMAŽĖJIMAS

Įvertinus žymiai sumažėjusį kiekį plėvelės, sunaudojamos tam pačiam pakavimo rezultatui pasiekti, išlaidos sumažėjo 38% (daugiau nei 150 000 EUR).

blog-N6-4.jpg

VIETOS TAUPYMAS

Kuo plonesnė plėvelė, tuo daugiau bėginių metrų viename ritinyje, o tai užtikrina retesnį ritininių keitimą pakavimo įrenginyje ir labai sutaupo ritinių laikymo vietą.

blog-N6-5.jpg

APLINKAI DRAUGIŠKAS SPRENDIMAS

Sumažinus plėvelės suvartojimą 40%, sugeneruojamo CO2 kiekis sumažėjo maždaug 205 tonomis per metus.

Mūsų paslaugos

Padėsime sumažinti pakavimo išlaidas ir padidinti pakavimo proceso efektyvumą.

Mes padėsime jums surasti geriausią sprendimą, kaip apsaugoti ir sutvirtinti jūsų pakuotę bei sumažinti plėvelės sunaudojimą.