Įmonės naujienos, Naujienos ir renginiai, Naujienos, Poligrafinių produktų naujienos, Renginiai, Pavyzdžių analizė, Poligrafija

Vebinaras | Nobelio premijos muziejus – Amžinas gyvenimas

„Antalis“ kartu su partneriais kviečia jus ir visus popieriaus entuziastus į įkvepiantį vebinarą apie tai, kaip įprasta idėja gali pavirsti kažkuo nepaprastu. Šiame vebinare susipažinsite su aukščiausio lygio savo srities profesionalais, kurie susibūrė sukurti knygą, atskleidžiančią Nobelio premijos muziejaus parodos „Amžinas gyvenimas“ dvasią.

1200x500_Lifeeternal_OLIN.jpg


Išgirsite apie šio projekto viziją ir etapus: nuo idėjos iki knygos bandomojo varianto, nuo dizaino iki spaudos – joje daugiau nei 450 puslapių, o atspausdinta ant „Olin Design Regular Nordic White“ popieriaus. Vebinaras anglų kalba vyks ZOOM platformoje.  Vebinaras nemokamas.

Parodą „EVIGT LIV“ (liet. „Amžinas gyvenimas“) surengė Nobelio premijos muziejus ir ji buvo eksponuojama prestižinėje Liljevalchs meno galerijoje Stokholme, 2022 m. spalio 1 d. – 2023 m. sausio 29 d. Knyga buvo sukurta siekiant užfiksuoti parodos dvasią ir pagrindinius jos elementus. Atspausdinta ant aukštos kokybės nekreidinio popieriaus „OLIN Design Regular Nordic White“, kurį tiekia „Antalis“.

Daugiau apie parodą: Eternal life - The Nobel Prize Museum visits Liljevalchs - Liljevalchs
 

Clara Åhlvik_nobel_museum_476pxgold.jpg

 

Clara Åhlvik

Nobelio premijos muziejaus parodų direktorė

 

Clara papasakos apie parodos „Amžinas gyvenimas“ viziją ir kaip gimė knyga „Evigt liv“ (liet. Amžinas gyvenimas).

Nobelio premijos muziejus
 

Greger_Ulf_357x476.png


Greger Ulf Nilson

Dizaineris, Gun Lab  

 

Greger Ulf Nilson yra vienas iš daugiausiai apdovanojimų pelniusių Skandinavijos meno režisierių ir grafikos dizainerių. Jis pasidalins savo mintimis apie šios knygos meną ir dizainą, įskaitant popieriaus pasirinkimą.

Gregor Ulf Nilson

Daniels-Andersons_357-476.jpg


Daniel Anderson

Projektų vadovas, ByWind

 

Daniel papasakos apie spaudos procesus ir technologijas, kurios panaudotos spausdinant knygą „Evigt liv“ (liet. Amžinas gyvenimas) ir papasakos apie įkvepiančias bei naujausias spaustuvės „ByWind“ ir Švedijos spaudos rinkos tendencijas. 

ByWind

 

 

Registracija baigta.

     

     * Privatumo politika

 

Amžinas gyvenimas - knyga.jpg

Puiki galimybė laimėti knygą

„Antalis“ padovanos 3 knygas vebinaro dalyviams. Dalyvaudami vebinare, automatiškai dalyvaujate ir loterijoje. Laimėtojai bus informuoti per savaitę po vebinaro.

15 Kov 2023
10.00 - 11.00
Atsisiųsti į kalendorių
ZOOM platforma
Vebinaras vyks anglų kalba