Naujienos ir renginiai, Naujienos, Vaizdinės reklamos medžiagų naujienos

„Coala Interior Film“ plėvelė panaudota įrengiant parduotuvės interjerą Vilniuje

23 Lap 2021 —
Atsispausdinti
LT_Interview_INK_IDEA_Indre_Chlynoviene.jpg (LT_Interview_INK_IDEA_Indre_Chlynoviene)

Kalbiname UAB „INK Idea“ vadovę Ugnę Chlynovienę apie sprendimą panaudoti „Coala Interior Film“ plėvelę parduotuvėje, įsikūrusioje Vilniuje – didžiausiame išparduotuvių centre Šiaurės Europoje.

Kalbiname UAB „INK Idea“ vadovę Ugnę Chlynovienę apie sprendimą panaudoti „Coala Interior Film“ plėvelę parduotuvėje, įsikūrusioje Vilniuje – didžiausiame išparduotuvių centre Šiaurės Europoje.

Kaip kilo mintis Coala Interior Film naudoti parduotuvės įrengimui? Kokie Coala Interior Film privalumai šiam projekte?

Palankumą šioms plėvelėms rodau nuo tada, kai jos tik atsirado pasiūloje. Tad matyt viskas vyko atvirkščiai – parduotuvė atsirado plėvelės panaudojimui. Kadangi visas fasadas turėjo būti dengiamas tamsia betono imitacija, o nuotraukos montuojamos su atitraukimu nuo sienos, klientui iš karto pasiūlėme Coala Interior Film. Ji atitiko visus reikiamus kriterijus – itin lipni ir tinkama neseniai dažytai sienai, turi reljefą, bei yra reikiamos grafikos. 

 

Nike1.jpg

Kodėl ne spauda ant tapetų?
Tapetai būtų taip pat tinkami, ir juos naudojome tose pozicijose, kur reikėjo spausdinti kliento grafiką. Tačiau šiuo atveju išvengėme dizainerio įsikišimo, bei gaminimo to, kas jau pagaminta. Taip pat sutaupėme daug laiko.

 

Kaip sekėsi klijuoti? Gal yra kokių pastebėjimų? Ar buvo sklandus klijavimo procesas?
Klijavimo procesas lengvas, greitas ir sklandus. Jei bent kažkokių komentarų apie medžiagos trūkumus iš darbuotojų sulaukdavau testuojant jas, šį kartą nebuvo nei vieno nusiskundimo. Tiesa, Coala Interior Film plėvele panašiu metu teko perklijuoti ir senas kito kliento palanges, tad ir labiau sudėtingesniu atveju viskas pavyko puikiai.

Nike2.jpg

 

Kaip jūsų sprendimą naudoti interjero dekoravimo plėvelę įvertino klientas? 
Be kliento sutikimo nieko nebūtų vykę, žinoma, tačiau ilgą laiką dirbdami su klientais esame užsitarnavę pasitikėjimą mumis, bei mūsų kuriama verte. Klientas iš karto žinojo, jog pasirinktas geriausias įmanomas sprendimas. Toks mūsų darbas ir yra: sugerti naujoves ir pritaikyti jas praktikoje.

 

 

Ar naudosite Coala Interior Film“ ir kitiems panašiems projektams?

Taip, paletę nuolatos turime po ranka, bent penkias spalvas / faktūras turime sandėlyje, tad dirbant prie projektų nuolat jas integruojame į pasiūlymus, naudojame juose. Prekių ženklai ieško išskirtinumo, ir mūsų darbas jį sukurti, Coala Interior Film tam tikrais momentais yra puikus įrankis tai padaryti.

 


 2_Photos_Nike_Walls.jpg