Kaip nepasiklysti medžiagų, skirtų vidaus reklaminei atributikai pasiūloje? Kokios medžiagos tam labiausiai tinka? Mūsų specialistai padės išsirinkti jums tinkamiausias iš „Coala“ plataus formato skaitmeninei spaudai skirtų medžiagų asortimento: medžiagos šviečiančiai reklamai, tekstilė, lipnios ir magnetinės plėvelės, popierius, lengvos konstrukcijos plokštės, POS - POP stendai ir kita.

Kaip nepasiklysti medžiagų, skirtų vidaus reklaminei atributikai pasiūloje? Kokios medžiagos tam labiausiai tinka? Mūsų specialistai padės išsirinkti jums tinkamiausias iš „Coala“ plataus formato skaitmeninei spaudai skirtų medžiagų asortimento: medžiagos šviečiančiai reklamai, tekstilė, lipnios ir magnetinės plėvelės, popierius, lengvos konstrukcijos plokštės, POS - POP stendai ir kita.

Reikia kūrybiškų idėjų, kaip įrengti parduotuvę?

Galvojant apie reklamą, pirmiausia reikia apgalvoti reklaminę žinutę, kuria bus siekiama atkreipti pirkėjo dėmesį ir kaip ją pateikti. Tai įtakoja vartotojo sprendimą pirkti. Svarbu atkreipti dėmesį į strategines reklamos išdėstymo vietas: kur ir kaip bus pakabinti reklaminiai stendai, vitrinos ir prekybinės salės apdaila, akcijų pristatymai ir kita.

Žinant pirkėjų įpročius galima tikslingai ir veiksmingai planuoti parduotuvės reklaminį apipavidalinimą. Tyrimas (šaltinis: Spectrio.com) pasitelkus 3000 prekybos centrų pirkėjų parodė, kad:;

  • 82% sprendimų pirkti priimami esant parduotuvėje.
  • 62% pirkėjų perka impulsyviai.
  • 16% neplanuotų pirkinių buvo įtakoti akcijų.

img-instore-2.jpg

Coala walk&wall on the pavement and on the glass windows

Pradėkite nuo išorės

Kaip teatras prasideda nuo rūbinės, taip parduotuvės apipavidalinimas prasideda nuo išorės. Pasitelkę įspūdingą grindų grafiką tikrai atkreipsite praeivių dėmesį ir ne vienas užsuks vidun.

Coala Walk and Wall grindų ir sienų grafikos tekstilinė plėvelė limpa beveik prie bet kokio paviršiaus, jos nereikia papildomai laminuoti, neslidi, lengvai užklijuojama ir nuklijuojama.

Grindų grafika yra puikus būdas pateikti informaciją ir patraukti dėmesį. Ji gali būti naudojama eismui organizuoti arba nukreipti, dėmesiui atkreipti į tam tikras zonas ar produktus, ji gali praplėsti ir paįvairinti Jūsų komunikacinę erdvę.

 

Kaskart naujai

Patraukite klientų dėmesį keisdami reklaminius pranešimus ir parduotuvės dekorą magnetinės plėvelės pagalba. Mūsų Coala Magnetics asortimentas leidžia greitai ir lengvai pakeisti jūsų iškabas ir reklaminius ženklus, todėl idealiai tinka pardavimo vietose.

img-instore-6.jpg

Coala Magnetics skirta dekoruoti įvairius metalinius paviršius (prekybos vietų ir interjero dekoravimas, automobilio kėbulas, šaldytuvai, edukacinės priemonės ir pan.).

img-instore-3.jpg

img-instore-4.jpg

img-instore-5.jpg

Dydis svarbu

Išnaudokite visą sienos ar vitrinos plokštumą reklamai. Poveikis bus proporcingas dydžiui.
 

img-instore-7.jpg

Coala Frontlit

Kabanti reklama

Kabantys reklaminiai ženklai gali būti įvairių formų ir dydžių, tai idealus būdas pristatyti produktus, informaciją ir reklamą klientų, darbuotojų ar lankytojų dėmesiui.

 

img-instore-8.jpgRealizacija: paroda, Prancūzija

Komunikacija aplink mus

Skaitmeninei plataus formato spaudai skirtų Coala tekstilių asortimentas užtikrina fotografinę spaudos kokybę aiškiai ir matomai komunikacijai. Ar žinojote, kad galite rinktis medžiagas su apsauga nuo saulės spindulių neaukodami spaudos kokybės?

img-instore-9.jpgPrekių apsaugos varteliai / Coala textile Frontlit

Mažmeninės prekybos pasaulis išalkęs naujovių

Norėdami palengvinti jums pasirinkimą, savo asortimentą sudarėme taip, kad jis būtų ne tik platus, bet ir apgalvotas. Nuo lipnių interjerui dekoruoti skirtų Coala plėvelių iki sienoms ir grindims skirtų sprendimų – mes turime viską, ko gali prireikti jūsų svajonių parduotuvės įrengimui.

„Antalio“ asortimente rasite daugiau kaip 1750 produktų, skirtų vaizdinės reklamos gamybai. Prisipažįstame, kad esame šiek tiek apsėsti šios srities, todėl dirbame su didžiule aistra, kad sukurti vieną plačiausių ir išsamiausių vaizdinės reklamos medžiagų ir paslaugų asortimentą rinkoje.

 

img-viscom-instore.jpg