Artėja paroda ir ieškote įkvėpimo savo ekspozicinio stendo dizainui? Kaip padaryti taip, kad jis patrauktų lankytojų dėmesį? Parodų stendas reprezentuoja jus ir jūsų prekinį ženklą.

Artėja paroda ir ieškote įkvėpimo savo ekspozicinio stendo dizainui? Kaip padaryti taip, kad jis patrauktų lankytojų dėmesį? Parodų stendas reprezentuoja jus ir jūsų prekinį ženklą.

Būkite matomi iš tolo

Vienas iš svarbiausių reklamos aspektų yra suvokimas. Pateikite tai paveikiu būdu ir taip padidinsite lankytojų srautą į savo stendą. Jūs turite tik vieną galimybę padaryti pirmą įspūdį, kad jūsų vaizdinė žinutė atkreiptų dėmesį, būtų nedviprasmiška ir greitai pasiektų lankytoją. Bendraukite vizualiai, naudodami kuo mažiau teksto - tegu jūsų dizainas ragina veikti!

img-graphic-builds-1.jpg

Realisation exhibit group

Šiandien pakabinamų elementų formos nebeapsiriboja stačiakampiais ir apskritimais. Įtempiamos medžiagos gali padėti sukurti jums drąsias geometrines formas. Kaip išorinė stendo pusė reprezentuoja jūsų prekinį ženklą, taip vidinė pusė gali puikiai pasitarnauti kaip vieta reklaminei informacijai.

„Coala Textile Strech“ – puikus pasirinkimas jūsų originaliam parodų ekspozicijos įrengimo sprendimui.

Kitas efektyvus būdas iš tolo patraukti lankytojų dėmesį – naudoti „Coala backlit“ medžiagas šviečiantiems sprendimams įgyvendinti. Gerai apgalvoti šviečiantys grafiniai ir vizualiniai sprendimai padeda ne tik patraukti dėmesį, bet ir greitai ir aiškiai komunikacijai. Jie lengvai surenkami, transportuojami ir juos paprasta eksploatuoti. 

Plėvelė ar tekstilė – ką dažniau renkatės?

„Coala Textile Backlite City“ ir „Coala Backlit film“ - abiejų tipų medžiagos puikiai tiks įvairiems itin kokybiškiems vidaus apšviečiamiems sprendimams įgyvendinti.

img-graphic-builds-2.jpg

Norite surengti savo stende renginį ar seminarą?

Tai dar vienas iš būdų pritraukti lankytojus į jūsų ekspoziciją. Sukurkite jaukią ir patogią tam erdvę, pakabinkite ekraną ir paruoškite patogias vietas atsisėsti.

img-graphic-builds-3.jpgRealization : Exhibit

Sumažinkite perteklinį triukšmą

Nepamirškite triukšmą sugeriančios akustinės tekstilės „Coala Textile Sound Touch“ ir „Coala Textile Sound“. Tai medžiagos pasižyminčios dideliu akustiniu sugeriamumu ir padedančios sukurti produktyvią aplinką.

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile  Sound Touch

Nustebinkite savo lankytojus

img-graphic-builds-9.jpg

Naudodami magnetines medžiagas galite greitai ir paprastai pristatyti, pakeisti ir nuimti reklaminę medžiagą. Jie leidžia žaibiškai atnaujinti stendo išvaizdą lankytojų nuostabai ir džiaugsmui. Jei savo parodos stendą ketinate naudoti daugiau nei viename renginyje, magnetinės medžiagos – idealiai tam tinkantis sprendimas, nes paprastas ir daugkartinis naudojimas bei transportavimas.

Siūlome rinktis iš plataus Coala Magnetic Base Adhesives ir Coala Ferro Films medžiagų asortimento.

Suteikite unikalumo

Vizualinis stendo patrauklumas - tai pagrindinis momentas, suteikiantis lankytojui pirmą įspūdį. Skaitmeninės plataus formato spaudos technologijos leidžia išgauti efektingą, unikalią ir ekonomišką spaudą. Išreikškite savo viziją, komunikuokite savo unikalia kalba, galvokite nestandartiškai ir sukurkite aplinką, kuri atspindi jus.

„Coala“ medžiagų asortimentas skirtas išreikšti jūsų idėjas: lipnios plėvelės grindų grafikai, „frontlit“ ir „backlit“ tipo medžiagos šviesos sprendimams įgyvendinti, tekstilė firminei atributikai ir vėliavoms, medžiagos interjero dekoravimui, kietosios ir aliuminio kompozicinės plokštės ir kita.

 

 

img-graphic-builds-8.jpg